Muursticker (muurfolie)
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Dé tijdbesparende optie voor elke muur
  • Uitsluitend folies van hoogwaardige kwaliteit
  • Bestel in slechts enkele stappen op maat
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Onze Muurstickers zijn de perfecte oplossing om van een muur een eye-catcher te maken. Zet de Muurstickers in als een belangrijke factor in het branden van merk en bedrijf. Of als aankleding van...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Specificaties
Basismateriaal:3m 480CV3
Lijmlaag:Grijs, permanent
Laminaat:3M 8548
Max. breedte:137 cm
Bedrukking:Latex print
Ondergrond:Beton, baksteen, stuc, tegels
Omschrijving product

Onze Muurstickers zijn de perfecte oplossing om van een muur een eye-catcher te maken. Zet de Muurstickers in als een belangrijke factor in het branden van merk en bedrijf. Of als aankleding van kantoor. We adviseren je graag wat Muurstickers voor jouw klant betekenen.


Van muur tot promotiemiddel

Een sterke brand zet je neer met onze Muurfolies. Laat een volledige huisstijl van logo tot kleur terugkomen op de muur. Maak van kantoor een uitnodigende plek om creativiteit onder werknemers te stimuleren. Breng kleur, quotes en inspirerende afbeeldingen aan met Muurstickers. Denk ook aan de eerste indruk, want die telt: zorg voor Muurstickers op de gevel met onze speciale 3M Envision folie voor ruwe ondergronden. De Muurfolie 3M Envision folie is uitermate geschikt voor lange termijn doeleinden.


Daarnaast is het materiaal Easy Dot met name geschikt voor tijdelijke bestickering van binnenmuren. Easy Dot is een zelfklevende folie en heeft een speciale lijmlaag met noppenstructuur. Lucht kan dus altijd ontsnappen waardoor plakken zonder bubbels verleden tijd is. Tevens is de folie herpositioneerbaar. Ideaal voor tijdelijke promotieacties!


Muurfolies van hoogwaardige kwaliteit

Om de allerbeste kwaliteit te garanderen adviseren wij de folies altijd te gebruiken in combinatie met 8548-glanslaminaat. Dit is niet nodig voor Easy Dot


Folie + laminaatGarantie indoorGarantie outdoor
3M Envision folie (ruwe ondergrond)
96 maanden (in combinatie met een laminaat)60 maanden (in combinatie met een laminaat)
Easy DotLevensduur van 18 maandenVoor gebruik outdoor kunnen wij geen levensduur afgeven

Handige weetjes tijdens het plakken

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Te heet zorgt voor voor een gomachtige lijmlaag. Te koud zorgt voor een brokkelige lijmlaag. Zorg bij het plakken van een sticker buiten dat het niet te hard waait zodat opwaaiend zand en stof geen problemen kunnen veroorzaken.


Onze folies kunnen op droge ondergronden worden geplakt. Zorg ervoor dat het oppervlak altijd schoon en vetvrij is.


Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. Onze basisuitrusting met o.a. mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen is samengesteld door ervaren sign monteurs.