Flag
Leverbaar binnen 2 werkdagen

  • Geschikt voor Vlaggen, Banieren of Bouwhekdoeken
  • In elk gewenst formaat indoor als outdoor toepasbaar
  • Voor toepassingen met hoge winddoorlaatbaarheid


Flag: transparant en beproefd vlaggendoek Een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling, dat is de doeksoort Flag. Het materiaal wordt enkelzijdig...
Ons team staat voor je klaar
woensdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Specificaties
Materiaal:Polyester doek
Gewicht:110 gr./m²
Brandwerend:B1 certificering
Bedrukking:Sublimatie
Maximale printbreedte:316 cm
Textuur:Licht glanzend, lichte structuur
Afwerking:Schoonsnijden, zomen, band en d-ringen, band en ringen, band en koord , tunnels, platte pees, klittenband
Toepassing:Vlaggen, banieren, spandoeken, detectiepoorthoezen, diverse decoratie
Indoor / Outdoor:Indoor en outdoor
Omschrijving product

Flag: transparant en beproefd vlaggendoek

Een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling, dat is de doeksoort Flag. Het materiaal wordt enkelzijdig geprint en heeft een doordruk van 98%. Dat betekent dat 98% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is. De prints zijn daarmee van beide kanten duidelijk zichtbaar. Doeken van Flag hebben bovendien licht-, weer-, water- en wasechte kleuren. Stel hier jouw polyester Flag doek op maat samen.

Kwaliteitsdoek met hoge kleurkracht

Door de sublimatietechniek heb jij de beschikking over een vlaggendoek dat een hoge kleurkracht heeft én weerbestendig is. Flag is B1-gecertificeerd en is daarmee ook geschikt voor openbare ruimtes. Daarbij heeft het materiaal een hoge winddoorlaatbaarheid. Om rafelen te voorkomen, wordt dit materiaal door ons omgezoomd.

Meer dan Flag

Het materiaal Flag is een veel toegepaste stof voor vlaggen zoals de Baniervlag of de Vlag op eigen formaat. Maar laat je door de naam Flag niet van de wijs brengen; het materiaal is ook zeer geschikt voor andere toepassingen. Ontdek bijvoorbeeld onze indoor Banieren, Bouwhekdoeken of gebruik Flag als speciale promotiedoeken in stands of winkels.

In elk gewenst formaat en afwerking

Wij hebben de productie en afwerking in eigen huis en leveren daarom extra snel. Zo is jouw doek al binnen twee werkdagen leverbaar. Daarnaast werken we op verzoek jouw doek vanaf één exemplaar geheel naar wens af. Je kunt kiezen uit schoonsnijden, zomen, band en d-ringen, band en ringen, band en koord , tunnels, platte pees en/of klittenband. Wil je advies ontvangen of zoek je de juiste maat voor jouw vlag? Kijk dan bij de Baniervlaggen, Gevelvlaggen of Mastvlaggen. Hier vind je de meest voorkomende maten. Wil je een vlag in een eigen formaat? Kies dan voor een Vlag op eigen formaat.

Alternatief: de sterke Flag longlife

Het alternatief voor Flag is Flag longlife, een extra sterk polyester doek met een grove structuur. Bovendien is het heel licht geperforeerd en rafelt het nauwelijks. Dit laatste zorgt ervoor dat Flag longlife niet omgezoomd hoeft te worden. En dankzij de lichte structuur van het doek wapperen vlaggen zelfs bij windkracht één al mooi.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.