Vloersticker
Leverbaar binnen 4 werkdagen

 • Vloerstickers met antislip
 • Gebruik onze foliewijzer voor advies op maat
 • Ook voor outdoor toepassingen
 • Reseller prijzen
 • Aanlevertijd tot 16.30 uur

De attentiewaarde van Vloerstickers is hoog want je kunt er letterlijk niet omheen! Omdat mensen van nature de neiging hebben om naar beneden te kijken zijn Vloerstickers de ultieme manier om de...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
 • Exclusief voor resellers in print
 • Advies, inspiratie en innovatie
 • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

De attentiewaarde van Vloerstickers is hoog want je kunt er letterlijk niet omheen! Omdat mensen van nature de neiging hebben om naar beneden te kijken zijn Vloerstickers de ultieme manier om de aandacht te trekken van bezoeker en klant. Bestel snel de slijtvaste Vloerstickers met antislip op maat.

Attentiewaarde met Vloerstickers

Vloerstickers hebben een hoge attentiewaarde. Immers: je kunt er niet omheen. Ideaal dus voor de volgende toepassingen: als onderdeel van Point of Sale materiaal in winkels, voor bewegwijzering op een beurs, om te waarschuwen voor heftrucks in een bedrijfsruimte of als antislip op een trap. Uiteraard is het ook mogelijk om een gehele vloer aan te kleden met onze Vloerstickers.

Hoogwaardige kwaliteit voor intensief gebruik

Vloerstickers worden meer belast dan andere stickers. Daarom heb je bij ons uitsluitend de keuze uit folies die gemaakt zijn van sterke materialen. Wij adviseren een laminaat die de print beschermd tegen vocht en vuil.


De folies uit de 3M-lijn zijn van zeer hoge kwaliteit met maximaal 60 maanden garantie (afhankelijk van het type folie). Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Daarom adviseren wij de folies uit de 3M-lijn te plakken op een vlakke, droge ondergrond zodat de lijmlaag optimaal zijn werk kan doen. Voor outdoor toepassingen is de 3M Asfaltfolie in combinatie met laminaat SC3647 ideaal. Wij adviseren de folies altijd te combineren met laminaat.


Folie (+ laminaat)Garantie binnen (in combinatie met een laminaat)Garantie buiten (in combinatie met een laminaat
3M Asfaltfolie
3 maanden3 maanden

DOT is een zelfklevende folie met een noppenstructuur welke zonder laminaat kan worden toegepast. De folie breng je eenvoudig en bubbelvrij aan op het oppervlak. Ook is de folie herpositioneerbaar: mocht de folie niet naar wens zijn aangebracht dan kan de folie eenvoudig weer van het oppervlak af worden gehaald om deze vervolgens opnieuw op het oppervlak aan te brengen!


FolieGarantie binnenGarantie buiten
Dot vloerfolieVoor tijdelijk gebruik Niet geschikt voor buiten

Handige weetjes tijdens het plakken

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Te heet zorgt voor voor een gomachtige lijmlaag. Te koud zorgt voor een brokkelige lijmlaag. Zorg bij het plakken van een sticker buiten dat het niet te hard waait zodat opwaaiend zand en stof geen problemen kunnen veroorzaken.

Onze folies kunnen op droge ondergronden worden geplakt. Zorg ervoor dat het oppervlak altijd schoon en vetvrij is.

Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. Onze basisuitrusting met o.a. mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen is samengesteld door ervaren sign monteurs.

Verrassende tips

 • Vloerstickers met laminaat zijn ook ideaal voor op tafelbladen want het materiaal is zeer krasvast.

 • Vloerstickers zijn een ideale verleider: trigger de (beurs)bezoekers met Vloerstickers zodat ze jouw stand in komen. Kan uiteraard ook worden toegepast voor een winkel.

 • Een mooie toepassing voor in een winkel: zet een product uit het schap letterlijk in de spotlights met Vloerstickers.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.