Vloersticker
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Communiceer een boodschap op de grond
  • Inclusief antislip
  • 100% recyclebaar door de milieuvriendelijke inkten
  • Zowel voor indoor- als outdoortoepassingen


Vloerstickers: daar kun je niet omheen Met Vloerstickers creëer je een hoge attentiewaarde. De PVC-vrije printfolie is 100% recyclebaar en geschikt voor vlakke toepassingen. Bestel snel de...
Ons team staat voor je klaar
woensdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Vloerstickers: daar kun je niet omheen

Met Vloerstickers creëer je een hoge attentiewaarde. De PVC-vrije printfolie is 100% recyclebaar en geschikt voor vlakke toepassingen. Bestel snel de slijtvaste Vloerstickers met antislip op maat.

Een veelzijdige plakker

Een Vloersticker is ideaal als onderdeel van Point of Sale materiaal in winkels. Ook de bewegwijzering op een beurs is een veelgebruikte toepassing. In bedrijfshallen wordt het vaak gebruikt om te waarschuwen voor heftrucks of om een looppad aan te geven. En heb je al eens gedacht om een Vloersticker als antislip op een trap of een tafel te gebruiken? Uiteraard is het ook mogelijk om een gehele vloer aan te kleden met onze Vloerstickers. Is de actie weer afgelopen? Dan verwijder je de Vloersticker ook gemakkelijk weer.

Een ideale combinatie met laminaat

Vloerstickers worden meer belast dan andere stickers. Jouw vloerstickers worden daarom voorzien van een laminaat die de print beschermt tegen vocht en vuil. Voor Vloerstickers gebruiken we folies uit de 3M™-lijn. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit met maximaal 1 jaar garantie. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Plak de folies uit de 3M™-lijn daarom op een vlakke, droge ondergrond zodat de lijmlaag optimaal z’n werk kan doen.

Tips bij het plakken

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Bij te warme temperaturen vormt zich een gomachtige lijmlaag en als het te koud is, ontstaat er een brokkelige lijmlaag. Plak de folie op droge ondergronden en zorg dat deze altijd schoon en vetvrij zijn. Om je op weg te helpen, hebben we een toolbox gevuld met alle sign tools in het assortiment. Deze basisuitrusting is samengesteld door ervaren sign monteurs en bestaat o.a. uit mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen

Alternatief voor Vloerstickers

Ben je op zoek naar een oplossing voor grotere oppervlakten? Kies dan voor geprint Vloerzeil waarmee je complete vloeren omtovert in echte aandachtstrekkers.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.