Beurswanden
Leverbaar binnen 2 werkdagen

  • Presentatiewanden voor beurzen en demonstraties
  • Kies uit 6 varianten en extra prints
  • Download de Beurswand vergelijker
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Een beurswand is dé basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Óf de wand die je stand compleet maakt. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product
Een beurswand is dé basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Óf de wand die je stand compleet maakt. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van een uitstekende kwaliteit. We bieden zes varianten aan én extra, losse prints om te variëren.

Alle varianten op een rijtje
De Roll up XXL combineert de forse afmetingen van de presentatiewand met het montagegemak van een Roll Up Banner. Zoek je een beurswand die extreem laag geprijsd en milieuvriendelijk is? Kies dan de opvallende Re-board wand. Of ga je liever voor vernieuwend en trendy? Dan is de superlichte Zipper wand een aanrader: een aluminium frame met een hoes van stretchdoek. Solide en industrieel is het Beursframe van aluminium buizen met een spandoek. Dit frame kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken.

Losse prints bestellen
Wordt jouw beursframe regelmatig gebruikt? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je af en toe graag van print wisselt. Voor de Zipper, de Gebogen pop-up wand en de Rechte pop-up wand bieden wij losse doeken aan. En zelfs voor de opbergkoffer behorend bij de Gebogen pop-up wand zijn losse prints leverbaar. Extra prints voor het Beursframe bestel je via Spandoek.

Beurswandvergelijker
Welke wand je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect product voor beurzen, demonstraties of presentaties. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van een uitstekende kwaliteit. Kies je voor een Pop-up wand? Bestel dan ook een bijpassende Kofferprint en haal het maximale rendement uit de transportkoffer van jouw gebogen Pop-up wand. Download de Beurswandvergelijker.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.