Beurswanden
Leverbaar binnen 2 werkdagen

  • Uitgebreid assortiment aan Beurswanden/presentatiewanden
  • Kies uit 6 varianten, ook losse prints verkrijgbaar
  • Met handig overzicht: de Beurswand vergelijker
  • Leverbaar vanaf 2 werkdagen


Een beurswand is de basis van je stand Een perfecte beursstand is goede (beurs)communicatie, maar het rendement is het enige wat telt. Welke instrumenten hebben het meeste effect en hoe geef je...
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Een beurswand is de basis van je stand

Een perfecte beursstand is goede (beurs)communicatie, maar het rendement is het enige wat telt. Welke instrumenten hebben het meeste effect en hoe geef je de stand van jouw klant echte stopping power? Dat begint met de basis van je stand: de Beurswand. Beurswanden geven jouw de stand van jouw klant een professionele uitstraling in een handomdraai. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe prints en hebben een uitstekende kwaliteit. We bieden een uitgebreid assortiment van zes soorten beurs- en presentatiewanden aan. Daarnaast kun je ook losse prints bestellen om te variëren in de boodschap zodat deze past bij de beurs.

Een overzicht van alle Beurswanden:

Gebogen of Rechte pop-up wand

Zowel de gebogen als de Rechte pop-up zijn snel op te zetten door het harmonica systeem en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde koffer/trolley tas. Beide zijn verkrijgbaar in 2 formaten en zijn binnen 15 minuten op te zetten.

Zipper wand

De Zipper wand is lichtgewicht en snel op te zetten met een afneembare textielhoes. Deze hoes gemaakt van stretchdoek is eenvoudig op te vouwen. De Zipper wand is makkelijk te vervoeren in de handige koffertas. Het kost slechts 10 minuten tijd om de wand op te zetten.

Re-board® wand

Een ultralichte presentatiewand van recyclebare kartonnen Re-board® sandwich-panelen die binnen enkele minuten staat. Deze wand is verkrijgbaar in 2 formaten en wordt rechtop geplaatst met behulp van 2 Re-board® voeten. Houd rekening met deze wand uit één stuk bestaat en het materiaal niet gevouwen kan worden.

Aluminium Beursframe

Solide, stoer, industrieel en robuust is het Beursframe van aluminium buizen met een spandoek. Dit frame kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken. Het systeem zet je in 10 minuten op.

Roll up XXL

De budget optie maar met grote impact! De Roll up XXL combineert de forse afmetingen van een presentatiewand met het montagegemak van een Roll up banner. De Roll up XXL wordt voorzien van Airtex® doek en is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. Deze variant is zeer geschikt voor kleinere (tussen)stands. Het systeem is binnen 2 minuten opgezet.

Geef het juiste advies met de Beurswand vergelijker

Welke wand je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect product voor beurzen, demonstraties of presentaties. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van een uitstekende kwaliteit. Kies je voor een Pop-up wand? Bestel dan ook een bijpassende Kofferprint en haal het maximale rendement uit de transportkoffer van jouw gebogen Pop-up wand. Download de Beurswand vergelijker om jouw klant het juiste advies te geven.

Bestel eenvoudig losse prints

Maakt jouw klant regelmatig gebruik van zijn Beurs- of presentatiewand. Help hem regelmatig van print te wisselen en bestel eenvoudig losse prints. Voor de Zipper wand, de Gebogen pop-up wand en de Rechte pop-up wand bieden wij losse prints aan. Zelfs voor de opbergkoffer die hoort bij de Gebogen pop-up wand zijn losse prints leverbaar. Een losse print voor het Beursframe bestel je via Spandoek.

Maak gebruik van gratis templates voor jouw standinrichting

Presenteer jouw folders of magazines in handige magazinehouders, kleed de stand aan met Re-board® bloemen of kies voor handige opbergboxen in kasten. Laat ons je op weg helpen, maak gebruik van de gratis templates op Freetemplateservice.nl. Deze website biedt jou een inspirerend overzicht met de mooiste printproducten wat je ook met jouw klant kunt delen.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.