Annuleren
Winkelwagen
Terug
10 april 2024 Nieuws

Meld je aan: Samen Print Event voor signmakers

Van de nieuwste inzichten op het gebied van ontwerp tot geavanceerde technieken in autobelettering – dit event is voor iedere signmaker die streeft naar topkwaliteit en innovatie. Ontdek hoe je door slimme automatisering van processen je focus kunt leggen op montage, daarmee je service verbetert en meer waarde creëert voor je klanten.

De perfecte gelegenheid om te leren van de besten, up-to-date te blijven met de industrietrends en je bedrijf voor te bereiden op een toekomstbestendige signbranche.

Editie: signmakers: creëer meer waarde voor je klanten
Data
: 14 mei
Locatie: jouw productiehuis – Probo
Tijd: 10:45– 16:00

Waarom je dit niet wilt missen

  1. Inzichten in ontwerp: haal het beste uit je ontwerpen met tips en tricks van Michel, hoofd DTP bij Probo. Leer over de meest gemaakte fouten en hoe je tijd kunt besparen met o.a. AI in design
  2. Designtrends in voertuigbelettering: ontvang waardevolle inzichten van Hwie Bing van Omnimark (autoriteit in fleetmarking) over de toekomst van voertuigbelettering en fleetmarking, het automatiseren van processen en richtlijnen voor OOV (Openbare Orde en Veiligheid) striping

Voor wie?

Dit is hét event voor signmakers die altijd een stap vooruit willen denken. Of je nu het beste uit je designs wilt halen, een specialist in autobelettering bent, of simpelweg je vakmanschap wilt verdiepen – deze dag biedt waardevolle inzichten en praktische kennis die je direct kunt toepassen in je werk.

Wat staat je te wachten

  • Warm welkom
  • Introductie – over Probo
  • Lunch
  • Exclusieve rondleiding – een uniek kijkje achter de schermen van Probo
  • Designtrends in signmaking door Hwie Bing (Omnimark)
  • Haal het beste uit je ontwerpen - door Michel Oegema (hoofd DTP Probo)
  • Roadmap sessie – jouw kans om input te leveren en mee te denken
  • De slimste printprofessional Quiz
  • Afsluiting

Schrijf je nu in

Reserveer jouw plek snel want de plaatsen zijn beperkt!

Jouw productiehuis

25.000m2 aan productiehallen vol mogelijkheden, producten, materialen, hightech machines en de nieuwste (print)technologie. Ons productiehuis staat tot jouw beschikking. Om alle kansen te kunnen benutten, moet je dit met eigen ogen gezien hebben! Say yes? Meld je dan aan voor het Samen Print Event voor signmakers.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via marketing@probo.nl of bel ons op +31 88 022 32 00.

Interessant voor mijn bedrijf
Niet interessant voor mijn bedrijf
Delen: