Sava FR
Leverbaar binnen 5 werkdagen

  • Transparante voile met zeer fijne weefstructuur
  • M1 gecertificeerd: vlamvertragend garen
  • Geschikt voor zowel project-, hospitality als particuliere markt
  • Kamerhoge gordijnstof van circa 294 cm


Sava FR, een hoogwaardige Voile Creëer een omgeving met een eigen identiteit door deze gordijnstof met jouw eigen prints/ontwerp. Sava FR is een transparante voile van 50 gr/m² met zeer...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Sava FR, een hoogwaardige Voile

Creëer een omgeving met een eigen identiteit door deze gordijnstof met jouw eigen prints/ontwerp. Sava FR is een transparante voile van 50 gr/m² met zeer fijne weefstructuur en een hoogwaardige kwaliteit. Deze stof heeft een prachtige doordruk na het printen. Zowel op de voor- als achterzijde is het dessin levendig en zijn de kleuren een intense beleving. De stof is uiterst zorgvuldig getest om de meest soepele valling in combinatie met prachtige kleurintensiteit na print te garanderen.

Kies Sava FR als kamerhoge gordijnstof. Is er sprake van een extra hoog plafond? Geen probleem, de stof is namelijk draaibaar. Je ontvangt in dit geval banen van jouw benodigde hoogte en een baanbreedte van circa 294 centimeter. Het materiaal heeft een lichtechtheidswaarde van 6 bij een vol geprint vlak. De krimptolerantie na het wassen is 0,5%. Sava FR is al na 5 werkdagen leverbaar.

Permanent vlamvertragend garen en M1 gecertificeerd

Sava FR heeft een permanent vlamvertragend (Fire Retardant) garen. In tegenstelling tot geïmpregneerde stoffen, waarbij de vlamvertragende eigenschappen na veelvuldig wassen vaak langzaam verloren gaan, blijft deze eigenschap zelfs na veelvuldig wassen behouden. De stof is ook na het printen M1 getest zodat deze voor indoor toepassingen gebruikt kan worden. Wil je een certificaat ontvangen voor jouw project? Deze kun je opvragen door een mail te sturen naar klantenservice@probo.nl

Sava FR toepassingen

Sava FR is een transparante stof die uitermate geschikt is voor de particuliere, hospitality als projectmarkt. De Sava FR kun je bijvoorbeeld toepassen in een musea, kantoor, hotel, café, restaurant of woonhuis. Tip: Maak het interieur van jouw klant compleet met voile in combinatie met overgordijnen.

Duurzaam en milieubewust geproduceerd

Sava FR wordt geprint door middel van een duurzame sublimatie transfer printtechniek. Hierdoor wordt er een zeer laag inktverbruik gerealiseerd. De inkten zijn daarnaast milieuvriendelijke VOC vrije dispersie inkten op waterbasis. Het uitwassen van de stof is na productie niet nodig. Hierdoor is het productieproces volledig waterbesparend. Bovendien printen wij on demand zodat we alleen datgene produceren wat jij bestelt en geen onnodige voorraden creëren of materiaal verspillen. De stof wordt strak afgewerkt en gesneden met een warmte laser wat het rafelen reduceert.

Alternatieven voor Sava FR

Naast de Sava FR bieden we een dichte inbetween gordijnstof Taree FR aan of de lichtere inbetween variant genaamd Sorento FR. Al deze stoffen zijn Fire Retardant en dus voorzien van een permanent vlamvertragend garen.

Samenstelling 100% polyester FR
Gewicht 50 g/m2
Krimptolerantie circa 0,5%
Wasvoorschrift Normaal proces Bleken niet toegestaan Strijken toegestaan op maximaal 110 graden Kan niet in de droger Hangend drogen
Lichtechtheid 6
Martindale N.V.T.
Vlamvertragend M1
Printbreedte Circa 294cm
Afwerking Snijden
Bedrukking Sublimatie transfer
Inkt Dispersie
Binnen/Buiten Binnen
Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.