3M IJ40 wit
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Witte 3M™ folie van hoogwaardige kwaliteit
  • Geschikt voor ramen of panelen
  • Voor vlakke indoor- en outdoortoepassingen
  • Garantieduur van drie tot vijf jaar


Witte 3M™ polymeer folie voor vlakke toepassingen De 3M™ Scotchcal™ IJ40-10 is een witte, hoogwaardige (polymeer) gekalanderde printfolie (75µm). Deze is geschikt voor vlakke toepassingen,...
Ons team staat voor je klaar
vandaag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Witte 3M™ polymeer folie voor vlakke toepassingen

De 3M™ Scotchcal™ IJ40-10 is een witte, hoogwaardige (polymeer) gekalanderde printfolie (75µm). Deze is geschikt voor vlakke toepassingen, zoals voertuig- en interieurdecoratie en bewegwijzering. Kies jouw gewenste uitstraling en selecteer een glans of mat laminaat in het keuzemenu. De 3M™ Scotchcal™ IJ40-10 witte folie is zeer geschikt voor lange termijn toepassingen tot een duurzaamheid van zeven jaar. Het is dan ook één van onze best verkopende folies.

Met 3M™ Performance Guarantee en 3M™ MCS™ Garantie

De IJ40 serie biedt een garantieperiode van drie jaar bij binnengebruik en vijf jaar bij buitengebruik. Voor voertuigen geldt de garantie van vier jaar. De garantie geldt in combinatie met een laminaat. Houd rekening met gepoedercoate ondergronden: bij nieuw aangebrachte poedercoatings is er soms gasvorming waardoor stickers niet goed hechten.

B1 brandveilig gecertificeerd

De 3M™ IJ40 serie heeft een brandvertragende film en is daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes. De folie voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Met grijze of transparante lijmlaag eenvoudig te plakken

De 3M™ Scotchcal IJ40-10 bieden we aan met zowel een grijze of een transparante lijmlaag. De transparante laag is voor toepassingen op ramen. De grijze lijmlaag is geschikt voor wanneer je de achterzijde niet wilt zien en als je over bestaande prints heen wilt plakken. Je bereikt het beste resultaat als je beide folies nat plakt.

De zelfklevende folie monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. Deze handige tools zijn los bij te bestellen. Onze basisuitrusting, met o.a. mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen, is samengesteld door ervaren signmakers.

Hoogwaardige witte printfolie voor duizend en één toepassingen

De 3M™ Scotchcal™ IJ40-10 witte folie is een betrouwbare folie voor voertuigen, interieurdecoratie en bewegwijzering. Kies voor nog meer bestelgemak of advies direct voor Autostickers, Raamstickers en Vinylstickers.

Voor gebogen toepassingen kies je 3M™ IJ180 witte folie. Voor kleinere stickers bieden we een goedkoper alternatief: Stickers op rol, Stickervellen of kleine Stickers. Naast de folies van 3M™ bieden we de promotionele printfolies van Orajet® aan. Hiermee heb je een aantrekkelijk alternatief in handen wat prijs betreft


BasismateriaalZelfklevende folie, gewalst polymeer
Maximale printbreedte (cm)

Transparante lijmlaag: 148

Grijze lijmlaag: 148

PrinttechniekLatex
LijmlaagPermanent
Kleur lijmlaagTransparant of grijs
Montage temperatuur> 10
PlakkenDroog
Garantie binnen (maanden)60
Garantie buiten (maanden)36
Garantie voertuigen (maanden)48
BrandcertificaatB1


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.