Raamsticker
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Raamstickers van 3M™ Orajet® of Avery
  • Grote afname niet nodig: al te bestellen vanaf 1 stuk
  • Eenvoudige online keuzehulp en advies
  • Doeltreffende oplossing voor heel veel uitingen


P(l)akkende aandacht met opvallende Raamstickers Raamstickers zijn eenvoudige oplossingen om in te zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Specificaties
Max. breedte: 152cm
Bedrukking: latex / UV inkt
Afwerking: schoon- en contoursnijden
Ondergrond: schoon en vetvrij voor optimale hechting
Omschrijving product

P(l)akkende aandacht met opvallende Raamstickers

Raamstickers zijn eenvoudige oplossingen om in te zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. De folies uit de 3M™-lijn zijn van zeer hoge kwaliteit met zeven jaar garantie. Een goedkoper alternatief zijn de folies van Orajet® en Avery. Deze hebben een levensduur tot respectievelijk vijf jaar en vier jaar.

Raamstickers laten ramen ‘spreken’

De manieren om Raamstickers te gebruiken zijn zeer divers. Je kunt bijvoorbeeld Raamstickers gebruiken om privacy te genereren in bespreek- en behandelruimtes. Of zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten: vang de blik van voorbijgangers met opvallende Raamstickers. Raamstickers zijn ook ideaal om een specifieke sfeer te creëren in kamers.

Raamstickers plak je aan de binnenzijde of juist aan de buitenzijde van het raam. Raamstickers met de plakzijde aan de voorkant (achter het glas) zijn bedrukt op de plakzijde en worden door het glas heen bekeken. Op deze manier zijn ze beschermd tegen het weer en daarbij nog prima zichtbaar voor langslopend publiek. Raamstickers met de plakzijde aan de achterkant (op het glas) plakken aan de achterkant en worden gezien vanaf de kant waar ze worden geplakt.

Hoogwaardige folies met de beste uitstraling

Met onze kwaliteitsfolies van 3M™, Orajet® en Avery is het aanbrengen van Raamstickers zeer eenvoudig! Afhankelijk van een indoor of outdoor toepassing zijn er verschillende kwaliteiten en uitstralingen. Je hebt de keuze uit de volgende folies:

Wit - Folie met een witte uitstraling, waarbij de tekst of het ontwerp ongeacht de achtergrond en lichtinval alsnog goed leesbaar is Transparant - Semi-transparante folie, niet volledig doorzichtig Glashelder - Folie die de transparantie van het glas benadert Zandstraal - Folie met een matte uitstraling voor een privacy effect One way vision - Folie zonder inkijk van buiten maar wel met zicht van binnen naar buiten

Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een Zandstraal effect. Wil je meer weten, lees dan het blog: wat is witprint in 4 stappen.

Tips bij het plakken

Zorg bij het plakken van de sticker dat de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32°C is. Als het te warm is, ontstaat er een gomachtige lijmlaag en bij te koude temperaturen wordt de lijmlaag brokkelig. Plak de folies op droge ondergronden en zorg altijd voor een schone en vetvrije ondergrond voor optimale hechting van de Raamstickers. Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. De basisuitrusting is samengesteld door ervaren sign monteurs en bestaat o.a. uit mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen.

Folie Garantie binnen (in combinatie met een laminaat) Garantie buiten (in combinatie met een laminaat)
3M™ 20 serie 24 maanden 12 maanden
3M™ 40 serie 60 maanden 36 maanden

Folie Levensduur (in combinatie met een laminaat)
Orajet® 3162 serie + oraguard (vlakke ondergrond) 24 maanden
Orajet® 3651 serie + oraguard (vlakke ondergrond) 60 maandenChange your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.