Raamsticker
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Keuze uit folies van hoogwaardige kwaliteit van 3M™ / Orajet®
  • Totaal assortiment inclusief sign tools
  • Grote afname niet nodig: al bestellen vanaf 1 stuk
  • Eenvoudige online keuzehulp en advies
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

P(l)akkende aandacht krijg je met onze Raamstickers! Een eenvoudige oplossing om in te zetten voor heel veel marketingdoeleinden. Natuurlijk kun je Raamstickers ook gebruiken om discrete privacy te...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Specificaties
Max. breedte:152cm
Bedrukking:latex / UV inkt
Afwerking:schoon- en contoursnijden
Ondergrond:schoon en vetvrij voor optimale hechting
Omschrijving product

P(l)akkende aandacht krijg je met onze Raamstickers! Een eenvoudige oplossing om in te zetten voor heel veel marketingdoeleinden. Natuurlijk kun je Raamstickers ook gebruiken om discrete privacy te genereren in bijvoorbeeld badkamer, auto en bespreekruimtes op kantoor. Bestel nú je Raamstickers en profiteer snel van de voordelen.

De folies uit de 3M-lijn zijn van zeer hoge kwaliteit met maximaal 60 maanden garantie (afhankelijk van het type folie). Natuurlijk wil je optimaal resultaat uit de folies halen. Daarom adviseren wij de folies uit de 3M-lijn te plakken op een vlakke, droge ondergrond zodat de lijmlaag optimaal zijn werk kan doen.

Raamstickers laten ramen ‘spreken’

Onze Raamstickers zijn een effectieve oplossing voor verschillende marketingdoeleinden. Zet een huisstijl neer om nooit meer te vergeten: vang de blik van voorbijgangers met opvallende Raamstickers. Zo trek je bezoeker en klant letterlijk over de streep!

Raamstickers kunnen ook worden ingezet om een specifieke sfeer te creëren voor iedere ruimte. Uit onderzoek is gebleken dat de beste ideeën ontstaan wanneer medewerkers in een kantoor werken waar aandacht is besteed aan de aankleding. Dit hoeft niet  duur te zijn. Vandaar dat Raamstickers een uitermate geschikt onderdeel kunnen spelen hierin.

Binnen plakken vs. buiten plakken

Raamstickers plak je aan de binnenzijde of juist aan de buitenzijde van het raam. Raamstickers met de plakzijde aan de voorkant (achter het glas) zijn bedrukt op de plakzijde en worden door het glas heen bekeken. Op deze manier zijn ze beschermd tegen het weer, maar uiteraard nog prima zichtbaar voor langslopend publiek.Raamstickers met de plakzijde aan de achterkant (op het glas) plakken aan de achterkant en worden dus gezien vanaf de kant waar ze worden geplakt.

Hoogwaardige folies met de beste uitstraling

Met onze kwaliteiten folies van 3Men Orajet® is het aanbrengen van Raamstickers zeer eenvoudig! Afhankelijk van de toepassing (indoor of outdoor) kies je uit verschillende kwaliteiten en uitstralingen.


Wit - Folie met een witte uitstraling (tekst of ontwerp is ongeacht de achtergrond en lichtinval alsnog goed leesbaar)

Transparant - Semi-transparante folie, niet volledig doorzichtig

Glashelder - Folie die de transparantie van het glas benadert

Zandstraal - Folie met een matte uitstraling voor een privacy effect

One way vision - Folie zonder inkijk van buiten maar wél met zicht van binnen náár buiten


FolieGarantie binnen (in combinatie met een laminaat)Garantie buiten (in combinatie met een laminaat)
3M™ 20 serie
24 maanden12 maanden
3M™ 40 serie
60 maanden36 maanden

De folies uit de Orajet®-lijn bieden wij aan tegen een zeer scherpe prijs. De levensduur van folies uit de Orajet®-lijn hebben afhankelijk van het type een levensduur van 2 of 5 jaar. Wij adviseren alle folies te plakken op vlakke en droge ondergronden zodat de lijmlaag van de folie het perfecte resultaat kan laten zien!


FolieLevensduur (in combinatie met een laminaat)
Orajet® 3162 serie + oraguard (vlakke ondergrond)
24 maanden
Orajet® 3651 serie + oraguard (vlakke ondergrond)
60 maanden

Daarnaast is het materiaal Easy Dot met name geschikt voor tijdelijke bestickering van ramen. Easy Dot is een zelfklevende folie en heeft een speciale lijmlaag met noppenstructuur. Lucht kan dus altijd ontsnappen waardoor plakken zonder bubbels verleden tijd is. Tevens is de folie herpositioneerbaar. Ideaal voor tijdelijke promotieacties!

Plakinstructies

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Te heet zorgt voor voor een
gomachtige lijmlaag. Te koud zorgt voor een brokkelige lijmlaag.

Onze folies kunnen op droge ondergronden worden geplakt. Zorg altijd voor een schone en vetvrije ondergrond voor optimale hechting van de Raamstickers.
Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. Onze basisuitrusting met o.a. mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen is samengesteld door ervaren sign monteurs.

Verrassende tips

  • Laat Raamstickers aan de binnenzijde van een winkelruit printen met een aangepaste boodschap en laat die aansluiten op de boodschap aan de buitenzijde van het raam. De klant wordt op deze manier getriggerd de drempel over te gaan.


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.